Unelte & accesorii pentru construcții și renovare

DESPRE COMPANIE


Societatea Hardex Company a fost înfiinţată în anul 2006.

Ideea noastră de a deschide o afacere în domeniul lucrărilor de construcție și de renovare a venit ca un răspuns la succesul economic și nevoile tuturor celor din Polonia care au o legătură cu aceasta. Dezvoltarea noastră a fost un proces lent, dar sistematic, care a rezultat din modificările cerințelor din punct de vedere tehnic, care au avut o influență directă asupra interesului în ceea ce privește echipamentele profesionale. La momentul actual, cea mai mare realizare a noastră este gama noastră de peste 2000 de produse, toate acestea fiind foarte populare în rândul clienților noștri. Calitatea înaltă a produselor a fost confirmată de numeroase premii și certificate, inclusiv Business Gazelles, precum și de satisfacția și loialitatea clienților noștri.

23

PIEȚE DE EXPORT STRĂINE

2 500

DE PRODUSE OFERITE

20 000 m²

M2 SUPRAFAȚA DE DEPOZITARE ÎN SISTEM HIGH-BAY

O astfel de gamă largă de produse necesită un sistem de stocare și de logistică bine conceput, iar o etapă în procesul decisional în acest sens a fost de a crea un depozit în sistem high-bay pe o suprafață de peste 20.000 m2. Toate aceste elemente, la care se alătură tehnici moderne de management al centrului logistic, ne oferă posibilitatea de livra produsele noastre către client într-o singură zi, indiferent de dimensiunea comenzii. Echipa noastră profesionistă de vânzări deservește clienții noștri la nivel național, în fiecare zi, nu numai pentru a oferi asistență în selectarea produselor celor mai potrivite pentru nevoile acestora, dar, de asemenea, oferind consiliere cu privire la modul de a realiza cele mai eficiente vânzări, cum ar fi prin prezentarea corespunzătoare a produselor noastre.


Hardex Products SRL
INDUSTRIILOR NR 10,
RAMPA 36
CHIAJNA, LFOV
office@hardex.ro

Sediu/Help desk
Tel/Fax: +0765500895
Departament Vanzari:
0724 227 445

Service GRONE
TOPTOOLS & SERVICE SRLBUCURESTI
Intrarea silistraru nr 8 C. 061427
service@hardex.ro
Trimiteti un e-mail la adresa service@hardex.ro si noi trimitem curierul sa ridice produsul de la dvs si sa il duca la service