Unelte & accesorii pentru construcții și renovare
DISTRIBUȚIE

PRODUSELE NOASTRE SUNT DISPONIBILE ÎN 23 DE ȚĂRI.

Aici, în cadrul companiei Kaem, vom continua să ne dezvoltăm la nivel național, precum și să ne extindem operațiunile în afara Poloniei.


Datorită filialelor noastre străine din Ucraina, Belarus, Letonia, Bulgaria, România, Estonia, și Serbia, am obținut cote de piață semnificative în vânzările de produse destinate lucrărilor de construcții și renovare. Comercializăm produsele noastre într-un număr total de 23 de țări din Europa, în timp ce colaborarea noastră zilnică cu partenerii străini are drept rezultat o creștere sistematică a vânzărilor, precum și creșterea popularității mărcilor noastre, atât la nivel național, cât și la nivel european. Garantăm faptul că variata noastră gamă de produse poate fi întânită în fiecare an la cele mai mari evenimente din cadrul târgurilor comerciale internaționale, precum cele de la Moscova, Köln și Kiev.

O confirmare suplimentară a direcțiilor care le-am ales în dezvoltarea și calitatea înaltă a produselor noastre poate fi reflectată în subvențiile pe care le obținem din fonduri UE. Primul grup de proiecte a vizat dezvoltarea activităților noastre de export. Am îndeplinit toate criteriile necesare și ne-am calificat pentru Programul Operațional Economie Inovatoare.

În ceea ce privește implementarea unui sistem inovator de ambalare a periilor, a unei linii de etichetare și tampografie, avem plăcerea de a vă comunica faptul că, începând cu data de 30/09/2012, compania Kaem oferă servicii de marcare a produselor pentru:

  • Tampografiere pe mânerele periilor
  • Ambalarea capetelor de perie în folie termocontractabilă
  • Etichetarea periilor cu etichete personalizate ale clienților

În prezent deținem o linie automată de ambalare a capetelor de perie, precum și de etichetare și tampografie a mânerelor de perii, asigurând împreună un proces complet automatizat. Mai mult decât atât, această linie este caracterizată prin capacitatea de a obține etichete de înaltă calitate și agreabile din punct de vedere estetic, incluzând codul EAN (nota traducătorului: Număr european al articolului) al clientului, cu o mare rezistență la abraziune si la razele UV, datorită aplicării tehnologiei de transfer termic.

Aceste servicii KAEM sunt caracterizate prin procesarea rapidă a comenzilor pentru marcarea individualizată a periilor.

Cea de-a doua categorie a implicat aspecte legate de introducerea tehnologiilor moderne pentru implementarea soluțiilor IT moderne. Uniunea Europeană a acceptat cererea noastră de finanțare în cadrul Programului Operațional Sectorial. Proiectul viza creșterea competitivității KAEM prin implementarea unei infrastructuri IT moderne. Am primit, de asemenea, un sprijin suplimentar în cadrul unui proiect Phare - Programul de Sprijin pentru IMM-uri Regionale, Tehnologii Informatice pentru Programe ale Întreprinderilor.


Suntem încântați de faptul că produsele noastre au o calitate care nu este doar apreciată de către experții polonezi, ci și de aceia care-și desfășoară activitatea în domeniului lucrărilor de construcții și a renovărilor în toată Europa. Prin urmare, ne simțim responsabili pentru menținerea dezvoltării continue a produselor noastre, in special prin utilizarea celor mai recente tehnologii de producție. Testele și studiile pe care le desfășurăm sunt menite să creeze produse care sunt optimizate în ceea ce privește nevoile și cerințele clientului.


Hardex Products SRL
INDUSTRIILOR NR 10,
RAMPA 36
CHIAJNA, LFOV
office@hardex.ro

Sediu/Help desk
Tel/Fax: +0765500895
Departament Vanzari:
0724 227 445

Service GRONE
TOPTOOLS & SERVICE SRLBUCURESTI
Intrarea silistraru nr 8 C. 061427
service@hardex.ro
Trimiteti un e-mail la adresa service@hardex.ro si noi trimitem curierul sa ridice produsul de la dvs si sa il duca la service