Unelte & accesorii pentru construcții și renovare
VÂNZĂRI

Abordăm fiecare client în mod individual.

În funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră, putem pregăti oferte personalizate și scheme de reduceri flexibile, precum și să adaptăm termenii și condițiile noastre la cerințele dumneavoastră.


Oferim un nivel ridicat de servicii variate, cu sprijinul deplin al echipei de vânzări si un Account Manager desemnat la sediul central al companiei KAEM.

Un alt avantaj care ne diferențiază de concurență îl constituie echipamentele cu display special concepute, prevăzute cu sistem de autoservire.

Aceste sisteme speciale de afișaj pentru produse nu solicită angajații și nu necesită timp suplimentar din partea acestora.

Aceste seturi, datorită sistemului de plasare optimizată a produselor, a designului grafic și a schemei de culori, facilitează alegerea echipamentelor de lucru adecvate de către client. Sistemul de culori utilizat pentru echipamentele cu display se completează cu identificarea culorii pe fiecare etichetă de produs.

La cerere, putem oferi echipamente cu display de diferite dimensiuni, adaptate pentru a se potrivi zonei destinate expunerii și tipului de punct de vânzare. Astfel, când veți comanda un echipament cu display, veți plăti doar pentru produsul în sine – întrucât suportul display-ului, precum și celelalte elemente necesare expunerii vă sunt împrumutate gratuit.

Vânzările sunt susținute suplimentar, atât de campaniile de promovare a produselor, cât și de promoțiile ocazionale pe care le organizăm.

Ca rezultat, am obținut imaginea unei mărci de înaltă calitate, testată de profesioniști, care se bucură de încrederea și loialitatea tuturor clienților.Optimizarea produselor

Luând în considerare nevoile clienților


Diferite dimensiuni ale seturilor de echipamente

din zona punctului de vânzare


Campanii promoționale

care sprijină vânzările de produse


Suport de afișare gratuit

Veți plăti doar pentru produsul în sine

Standurile noastre

 

 

Hardex Products SRL
INDUSTRIILOR NR 10,
RAMPA 36
CHIAJNA, LFOV
office@hardex.ro

Sediu/Help desk
Tel/Fax: +0765500895
Departament Vanzari:
0724 227 445

Service GRONE
TOPTOOLS & SERVICE SRLBUCURESTI
Intrarea silistraru nr 8 C. 061427
service@hardex.ro
Trimiteti un e-mail la adresa service@hardex.ro si noi trimitem curierul sa ridice produsul de la dvs si sa il duca la service